Firma ble startet som et enmannsforetak i 2000 av Anatoly Palkin og i 2005 ble selskapsformen til Bygg & Stein AS.

Vi har 6 fast ansatte, og 2-3 sesongarbeidere i høysesongen.

Bygg & Stein et anleggsgartnerfirma som arbeider på privatmarkedet, for entreprenører og offentlige etater på proffmarkedet.

Vi gledelig hjelper deg med dine ønsker og behov med hensyn til bygge lover og topografi. Med gode samarbeidspartnere, mye kunnskap og engasjerte ansatte, ligger alt til rett for gode resultater.

Bedrift har en maskinpark som omfatter bådet store og små gravemaskiner, traktor med henger og lastebil kl. C og C1, og flere varebiler. Vi har et eget og en stor lagerplass slik at alt vårt utstyr kan stå parkert etter arbeidstid.

Samt vi har mye mindre spesial utstyr som komprimering, skjære utstyr, snørydding utstyr etc.

Driften er helårsbasert.

Vi påtar oss også arbeid innendør som tømrer, flisleger , snekker, vedlikehold både på opparbeidelse av nye anlegg, oppgradering og rehabilitering av eksisterende anlegg. I tillegg til egen kompetanse og fagområde har vi mange gode samarbeidspartnere som landskapsarkitekter,elektrikere og rørleggere, slik at vi kan tilby kundene våre et komplett tilbud.

Vi har alltid et godt samarbeid med kunden under framdriften og kommer med gode forslag underveis av anleggene slik at kunden alltid får det beste kvalitets arbeid til riktig pris.